OVER 80000 KUNDER | INGEN DYRETESTING

Teamet

Vi jobber kun med Norges gladeste og dyktigste mennesker

Makeup Artistene

Vi spurte våre fine folk:

1. Bakgrunn.
2. Erfaring.
3. Favorittpålegg.
4. Nevn en ting man ikke skulle trodd om deg.
5. Nevn noe du har gjort som du er stolt av/overrasket over at du gjennomførte.
6. Mitt favoritt Makeup Mekka-produkt er: _____

Isabella Leikanger Mork - senior

"Top-notch på kurs & photo shoots - We love you babe"

1.Utdannet som makeup artist og frisør ved Nordisk Institutt for Scene og Studio
2.Jobbet som makeup artist i 10 år. Startet å jobbe i motebransjen med magasiner som Det Nye, Stylemag, Topp, Woman, MANN, Cosmopolitan, Stella, planB, Natt og Dag, VG, Dagbladet, Romsdals Budstikke. Fikk etterhvert style kjendiser til rød løper og konserter. Jobbet med Kanye West, Linnea Myhre, Morten Harket, Venke Knutson, Madcon, Gabriella Cilmi osv. Undervist på flere skoler og hos makeupmekka. Begynte så og gjøre mer reklame, hvor kundene har vært Nike, Adidas, Telenor, Elixia, Volvo, Rimi, Police, Bjørklund, Kaoz. Jobbet med spillefilmer og noen kortfilmer. Elsker jobben min :)
3.Egg
4.Jeg har spilt fotball i 1.divisjon og sluttet for 3 år siden for det tok for mye tid.
5.Jeg ble med en kompis for å prøve downhill sykling, og de løypene var helt insane. Jeg gjennomførte selv om jeg slo meg gul og blå og kunne ikke gå i shorts eller kjole hele den sommeren for det såg ut som noen hadde slått meg med brekkjern. Stolt av meg selv for at jeg klarte å gjennomføre siden jeg lider av skikkelig høydeskrekk, for det å hoppe over en elv på sykkel er ikke bare bare :)
6.Mitt favoritt makeupmekka produkt er concealeren. Den går jeg aldri ut uten, den dekker jevnt og fint under øynene samtidig som den smelter fint inn i huden :)

Mona Ø Wergeland

"Gladeste & kuleste makeup artisten ever"

1: Utdannet hudpleier, negledesigner, lash artist og makeupartist.
2: Som hudpleier har jeg jobbet mye i forskjellige salonger samt Farris Spa hotell i Larvik.
Når det kommer til Makeup har jeg holdt på dette siden jeg kan huske, alt startet med et makeupkit fra Brio leker i en alder av 6 år, og en tvilling bror som til stadighet ble offer. Siden har jeg jobbet mye innenfor tv hvor jeg har fått jobbet med politikere og andre kjente fjes innenfor komiverdenen. Videre jobbet jeg som assistentlærer ved Imageakademiet hvor det etter dette bar til fast ansettelse hos MakeupMekka.
3: Mitt favorittpålegg er ost og skinke
4: Jeg nyser hver gang jeg spiser en ny tyggis
5: Jeg turte og satse på et yrke, selv om alle fortalte meg at jeg ikke ville lykkes. Og idag jobber jeg 100% fast som makeupartist. Det beviser at det lønner seg å følge drømmene sine :)
6: Mitt favoritt produkt må være eye primeren. Den er genial!!!

Camilla Bakke

"Flink, faglig sterk & vår goding - alltid med et smil på lur"

1. Utdannet frisør i 2011. Utdannet makeup artist fra Artcomplexion makeupskole 2012/2013. Jeg jobber i frisørsalongen Balanzera, og freelanser som makeupartist og hårstylist.
2. Mine jobberfaringer er diverse assistentjobber, photoshoots, kortfilmer/serier, reklamefilme og magasin. Jeg ordner også bruder til den store dagen sin. Jeg begynte å jobbe for Makeupmekka høsten 2013 der jeg holder kurser og er med å reiser rundt på makeup event :)
3. Favorittpålegg - Kaviar
4. Nevn en ting man ikke skulle trodd om deg - Er veldig redd for hunder...
5. ??????? ( Jeg er så dåårlig på sånn :P )
6. Mitt favoritt Makeup Mekka-produkt er: Mascaraen er fantastisk !

Karoline Hestnes - senior

"Superkul gründer av Abareness - Slow Fashion - følg Karoline på bloggen hennes: www.abareness.blogspot.com"

1. Utdannet Makeupartist ved Art Complexion Makeupskole i 2004, hvor jeg også endte opp med å jobbe som faglærer på deltid. Ved siden av har jeg alltid jobbet frilans med Makeup og styling for norske magasiner, moteshow, innen reklame og brudemakeup i inn og utland. Er en av gründerene og designerne bak det etiske motemerket A/BARENESS, i kombinasjon med oppdrag fra Makeup Mekka og andre oppdragsgivere.
2. Jeg var hoved makeup artist ved innspillingen av en sesong av Top Model Norge og gjort makeup ved moteshow i Italia flere ganger. Det jeg liker best med makeup jobbing og det jeg finner mest givende er å jobbe med "vanlige" mennesker- derfor er noe av det hyggeligste jeg gjør og noe av det jeg er flinkest til, er å holde kurs og veiledningstimer både for grupper og for enkeltpersoner.
3. Røkelaks med ruccola og sennepssaus.
4. Halve året bor jeg i Kathmandu, hovedstaden i Nepal og har et brennende engasjement for Slow Fashion, etisk mote og rettferdig handel.
5. Jeg overlevde/ gjennomførte en 10 dagers sykkeltur i Himalaya regionen på rundt 4000 meters høyde!
6. Solpudderet/Bronzeren i fargen Brazilian - jeg synes solpudder ofte har en tendens til å se for oransje, brunt eller rødt ut- denne synes gir den rette gløden, spesielt til nordiske hudtoner.

Anette B Klophus

"Multikunsteren vår - kreativ, faglig & alltid med spennende fargerik erfaring fra operaen"

1. Utdannet frisør med svennebrev og make-up artist med spesialeffekter
2. Erfaring (noe av den): KK magasin, Hotel Cæsar, The Voice TV2, Musikkvideo for Carina Dahl - "Waking Up", Musikkvideo for Tooji - "Packin' Guns", Musikkvideo for Shining - "I Won't Forget", Musikkvideo for Birgitte Moe - "Her Eyes", Carina Dahl Promoshoot for Nora Norway, Aya Romano - "Sky" covershoot, Reklame DEFA "HyttaMi", Reklamevideo m/promoshoot Condis, Reklame Visit Sweden "the Mannequin Escape", Catwalk Visit Sweden "the Mannequin Escape", "Coalacanth" Forestilling Operaen, "La Boheme" Forestilling Operaen '14, Zero Konferansen 2013, Bergans-visning 2013, Brudevisning med Nourwais, Visage Make Up Store.
- Har et stort spekter med private kunder. Jeg jobber spesielt mye med bruder hvor jeg har blitt anbefalt en rekke ganger og mottatt utrolig positive tilbakemeldinger!
- Gjør hårstyling og make-up til både fashion, TV og "normale" anledninger. Selv elsker jeg å få utføre 'glam'-looks med inspirasjon fra Hollywood, og spesialiserer meg i nettopp dette.
3. Favorittpålegg: Skivet banan.
4. Har hatt 25 herlige kjæledyr oppgjennom oppveksten. (Dyreelsker!)
5. Fullført fem teakwondo-kamper fortløpende selv om jeg brakk tåa tvers av iløpet av første kamp.
6. Mitt favoritt Makeup Mekka produkt er cream eyeliner sort.

Linda Marie Krogsund

"Dyktig som få & alltid med et herlig humør, akkurat slik vi liker det!"


1. Utdannet hudpleier og Makeup Artist fra Face Stockholm.
2. Jobbet for Face Stockholm under arbeids uke i NYC, jobbet for M.A.C Oslo City, erfaring fra musikk video, fashion shoots, fashion shows, brude sminke, reklame/kort film, sminke kurs, salg av sminke og nå jobber jeg for Makeup Mekka.
3. Yndlingspålegget mitt er makrell i tomat.
4. Fun fact, jeg har familie i seks forskjellige land og snakker 4 forskjellige språk.
5. Jeg er stolt over meg selv når jeg har lært å snakke spansk flytende.
6. Mitt favoritt Makeup Mekka-produkt er: Topp 3: Neglelakk (tørker fort, stort utvalg) - Lipgloss (DIGG in all ways) - Brow Sculpt (Must have).

Miriam Lee Asperheim

"Fantastisk på kreative effekter, nydelig personlighet med lang erfaring også på brud"

1. Utdannet frisør og har vært i faget i 13 år, videreutdannet meg som stylist i 2004 og Makeup Artist i 2009.
2. Har jobbet i Dansk film (Zentropa som har bla Klovn), events, CPH Fashion Week, reklame-deriblandt for Kilroy. Frisør visninger, da med makeup, fotoshoots-deriblandt Dansk Paradise Hotel, Livet etter for Connory. Undervist som gjestelærer på Face of Stocholm og for frisørbedrifter innen makeup. Er opplæringsansvarlig i bedriften eg jobber i nå.
3. Favoritt pålegget mitt må være egg med majones om det i det heile tatt kan kalles pålegg, eller skive med bananer!!
4. Ting du ikkje skulle tru om meg...eg har trucklappen! Og kan sleike meg på albuen( dette sies å være ein umulig prestasjon!)
5. Eg er stolt av at fordi om eg har ei datter så turde eg å følge mine drømmer om å ta utdannelsen min i København fordi om ho måtte bli igjen her! Det førte oss enda nærmere!
6. Mitt favoritt Makeup Mekka produkt; hmmm må eg velge??? Mascaraen har gjort underverker for mine øyne og kostene er verdens beste redskap! Og highlighten; den er eit must på dager eg trenger eit lite løft!

Nirmel Kumari Mahe

"Nydelige, gode Nirmel: du er alltid i trygge hender både som kursdeltager & vippekunde"

1. Utdannet makeup artist på Image akademiet.
2. Frilans Danser.  Danser magedans Taj Mahal indisk restaurant i drammen og underviser i magedans/ Bollywood indisk dans. Danser Hula med The kontiki dancers.
Jobber som frilans makeup artist og tar oppdrag på hotell Cæsar,model day studio.
Yoga instruktør på elixia.
3. Akkurat nå for tiden er det kokt egg med majones på knekkebrød.
4. Må tenke litt på den..
5. Jeg vant "Dancer of the Year"  tittelen i 2007 på Oslo Oriental Dance Festival.
6. Brigthening Luminizing Highlighter!

Lene Kristin Riiser

"Smilet ser du først; vår vakre Lene som er utrolig dyktig, et naturtalent"

1.Hudpleier, makeup artist og frisør. Gikk 3 år på vgs. Hudpleie i Nannestad, Beauty Makeup Artist på Tone Lise akademiet, Beauty makeupartist og Makeup Artist ved Image Akademiet. Frisør ved Norsk frisørskole, Oslo.
2. Jobber som freelancer og har hatt mange spennende og morsomme oppdrag i TV, Musikkvideoer, reklame, catwalks og fotografer.  Jobbet med bl.a. Karpe Diem, Ylvis, Radio Norge, Hotel Cæsar, Grandiosa m.m.
3. Nugatti elsker!
4. Jeg har araknofobi (Edderkopp-skrekk)!
5. At jeg tok bil lappen(!)
Fordi jeg ikke hadde noe interesse for bil i det hele tatt og syns det hele virka skummelt.  Bestemte jeg meg plutselig for en dag å bare ringe og bestille kjøretime. Dette gjorde jeg i all skjul for familie og venner, besto oppkjøring og overrasket alle rundt meg ! Kjempe god følelse og mestre ting man ikke skulle trudd en klarer :)
6.  Eyeshadow primer fra Makeup Mekka :)

Hilde Jeridi - Gründer

1. 17-års makeup erfaring. Web markedsfører, makeup artist & generelt selvlært. Gründer av Makeup Mekka.
2. Jobbet i parfymeri, jobbet som makeup artist og promotør for Clarins, Biotherm, Lancome, gått utallige kurs med store kosmetikk-merker, søkemotoroptimalisering, matdemonstratør, selger, avdelingsleder på Mexx, web-usability for store norske selskap, fagansvarlig web-usability, webmarkedsfører, web-kursholder.
3. Egg med kaviar krydret med gastromat.
4. Jeg har snøscooter-lappen & har kastrert en hingst, og da mener jeg en hest!
5. Hoppet i fallskjerm til tross for enorm høydeskrekk.
6. Vanskelig spørsmål! Elsker jo alle produktene våre. Men om jeg må: Mascaraen & Foundationen:)

 

 

På kontoret

Marthe Mathisen - Kundeservice

"Herlige, fine Marthe, arbeidssom & en gledesspreder på kontoret"

1. GK Naturbruk, VK1 Fiske og Fangst, H.Butler Bartenderskole, VK2 Allmennfaglig påbyggning
2. Drevet med mye, er verdens beste potet. Alt fra drinkmester, ishockey, amatørkokk, surfing, fisking til fysikk og matematikk.
3. Egg med kaviar.
4. Levde uten strøm og vann på en øy i Nicaragua med indianere i fire uker.
5. Sa opp jobben og flyttet utenlands for å finne kjærligheten, fant mannen i mitt liv.
6. Klarer ikke å velge, er avhengig av mascaren og Foundation HD Linen.

 

Katja Ivarsson - Markedssjef & Partner

"Überkule Katja som alltid får deg på et strålende herlig humør & vår ekspert på salg"

1. Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI
2. Jobbet som rådgiver innen digitale medier i Carat Intermedia, programleder i Radio 1s Frokostshow og sponsoransvarlig i radiostasjonen P5.
3. Havreknekke med makrell i tomat. Må avsluttes med en tyggis.
4. Jeg kan steppe og snakke finsk!
5. Nominert til Årets Radionavn i 2007 (slått av P3s "Radioresepsjonen").
6. Ultra Lenght Water Resistant Mascara. Beste mascara ever.

 

 

+ flere titalls dyktige kjemister og produktutviklere over hele verden, som er eksperter på det de gjør!

 

 

 

 

Søk i butikken