NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Baked Set & Highlight Powder Halo me

Baked Set & Highlight Powder Halo me

13-101
¤ 30 (¤ 129)

Details


Hva er det:

HALO ME er et multiprodukt som kan brukes som både setting pudder og som en subtil highligter for deg som liker å holde det naturlig uten shimmer. Det er et lyst pudder med et hint av rosa og en silkemyk satin finish, som reflekterer lyset og skaper en highlight effekt. 

Sett sminken din med pudderet og påfør ekstra produkt på øyeparti, kinnbein og neserygg for en svak highlight effekt. Produktet inneholder pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden.  

Pudderet er bakt, som gjør at det kan påføres både våt og tørr. Hvert produkt har et helt unikt mønster.   

Fargebeskrivelse:

HALO ME - Gir en lys kremfarge med et hint av lys rosa. Hva gjør produktet:

Produktet lysner opp huden og fremhever ansiktstrekkene som for eksempel kinnben, brynsben, amorbue og neserygg. Highlights:

 • hvert produkt har et unikt mønster. 
 • kan brukes som både highlight og øyenskygge. 
 • inneholder pleiende ingredienser. 
 • kan brukes både våt og tørr. 
 • slow-baked.


Annet viktig å vite:

Bakte produkter starter som flytende produkter, i motsetning til ikke-bakte produkter, som starter som et tørt produkt som så blir presset til en fast masse. Prosessen gjør at bakte produkter blir ekstremt mye bedre pigmentert, er mykere og lettere å blende inn i huden. 

How to

Anbefalt bruk:

Sett sminken din med pudderet og påfør ekstra produkt på øyeparti, kinnbein og neserygg for en svak highlight effekt. Pudderet er bakt, som gjør at det kan påføres både våt og tørr. Hvert produkt har et helt unikt mønster.

 

Påføres med:

137 Fan Brush eller 314 Blending Brush.

 

Andre gode tips:

 

Bruk en øyeskyggekost til å påføre på mindre steder som neserygg, brynsben og i øyekroken.  Bruk vår Liquid Highlihgter Glow Girl under for en mer intens highlight. 

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

MICA, CI 77891 , TALC, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, OLEYL ALCOHOL, CI 77007, CI 77492, HEXYLENE GLYCOL, CI 15850, DEHYDROACETIC ACID, AQUA, CI 77491, TIN OXIDE, CI 75470Mål/vekt:

7g. Made in:

EU

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her