OVER 80000 KUNDER | INGEN DYRETESTING

How to VIDEO: Makeup for kreftrammede

Postet den 12 November 2014


Møt Ann-Sofie Franck-Ring. Hun fikk i mai 2014 diagnosen brystkreft. Ann-Sofie kjemper daglig sin kamp med behandlinger, samtidig som hun er tobarnsmor med alt hva det innebærer.  

 

Hvert år rammes tusenvis av norske kvinner av kreft. Under behandling møter mange på endel utfordringer. Blant annet opplever mange at huden forandrer seg fort, fra å være normal til fet, kan den bli tørr, irritert og sensitiv. Noen opplever også hetetokter. Da er det viktig og bruke gode produkter som sitter hele dagen.

I tillegg opplever mange å miste både øyebryn og vipper, og øynene må sminkes på en noe annen måte en man har vært vant til tidligere.

HOW TO:
For å dempe rødheter i ansiktet og sørger for at makeupen sitter godt selv med hetetokter og sensitiv hud, starter vi med å legge Redness Relief Face Primer.

Deretter påføres foundation, concealer og fikseringspudder som vanlig. Legg mest produkt i midten av ansiktet, der man ofte trenger mest dekk grunnet rødheter i kinn og over neseparti.

Før øyenskygge påføres, legges en øyenskyggeprimer på hele lokket. Denne får skyggen til å sitte perfekt uten å stripe seg. På øynene legges så skyggene fra Soft Smokey Paletten,  samt en vannresistent sort kajal. Her er det veldig viktig og få den sorte kajalen så tett inntil vippene/vippekanten som mulig og på den øvre våtkanten. Dette vil gi en illusjon av vipper, selv om det ikke er noen vipper der. Gå over kajalstreken med en skråkost, gjerne med en matt sort skygge. Da sitter kajalen som støpt uten å "flyte utover".
Øyebryn kan ofte være en utfordring dersom håret forsvinner. Man mister øyets "ramme". Bryn kan relativt enkelt gjenskapes med enkle knep og en Brow Sculpt som består av en pudderdel og en voksdel . Start med å indikere brynsfasongen med brynsskyggen og en brynskost: sett en prikk der brynet skal starte, en på det høyeste punktet, og en prikk der det skal ende opp. Deretter går man inn og lager individuelle hår med den voks-delen. Da får man hårstruktur og resultatet ser mer naturlig og mindre påtegnet ut. Dersom man har noen brynshår kan disse gres fint i ønsket fasong med en Brow Gel.

Påfør deretter et matt solpudder for å gi ansiktet glød og konturer, samt rouge for å gi ansiktet liv.
Avslutt med litt leppestift, lipgloss eller bare en lipbalm - alt avhengig av hva man foretrekker.

Flere innlegg

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Søk i butikken