NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

But First, Eyes

But First, Eyes

93-99-138
kr 200 (kr 546)

Details

Hva er det:
 

Her får du 8 fantastiske produkter til et kjempekupp! Inneholder også Back to Basic eyeshadow palette! Det perfekte settet for en deilig makeuplook!
 

Inneholder:

 • BACK TO BASIC EYESHADOW PALETTE - HOT & COLD TONES
  Back to Basic er helt enkelt en vegansk øyenskyggepalett som inneholder 9 naturlige og brukervennlige farger som passer til enhver anledning enten det er hverdag eller fest. Skyggene er pigmenterte og lett å påføre. Paletten finnes i tre ulike varianter; Burnt Tones, Hot & Cold Tones og Chilled Tones. Denne paletten inneholder øyenskygger i varme og kalde toner, hvor 4 er matte og 5 har shimmer.

 • NEED TO HAVE VEGAN EYE BRUSH SET
  Et supersolid, vegansk børstesett med 5 børster,  som gjør det enkelt å legge øyesminke. Inneholder alle børstene du trenger for å legge en komplett, perfekt øye-look.
   
 • ULTIMATE FELT TIP LINER - SOLID BLACK
  Et genialt produkt for deg som elsker liquid eyeliners. Du får en perfekt liner hver gang med denne klassiske filt-tuppen. Linjen er lett å tegne opp og holder hele dagen. Renner ikke, lager ikke flekker på huden.

 • SILICONE EYELINER GUIDE - PINK
  Et genialt verktøy som gjør at du kan si farvel til mislykkede eyelinerforsøk. Eyelinerguiden fungerer som en mal for eyeliner slik at du får den perfekte vingen og får det likt på begge øynene. Kan brukes til alle type linere. Eyelinerguiden er laget av myk silikon som gjør at den enkelt former seg etter øyet. Nå kan du også legge den perfekte eyelineren -just wing it!

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her