NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Creamy Color Correcting Concealer - Pink

Creamy Color Correcting Concealer - Pink

2-2-69
¤ 99

Details

   

 

Hva er det:

Creamy Covering Concealer er en fargekorrigerende concealer som kan brukes til å nøytralisere uønskede farger i ansikt eller på kropp, som for eksempel mørke ringer under øynene, tatoveringer eller røde partier. Under finner du en guide på hvilke farger som nøytraliserer hverandre. 

Fargekorrigering bygger på teorien om komplementærfarger. Du husker kanskje Ittens fargesirkel fra barneskolen? Komplementærfarger er altså farger som står ovenfor hverandre i fargesirkelen og motsetter hverandre. Ved å blande to komplentærfarger vil de nøytralisere hverandre. Denne teorien kan også brukes i sminke ved å for eksempel påføre en grønn concealer over et rødt parti i ansiktet for å nøytralisere rødtonen.  Deretter kan du gå over med en hudfarget concealer.    

 

Hva gjør produktet:

Pink:

Pink fungerer utmerket til å korrigere mørke partier under øynene. Den fungerer på samme måte som Peach, men for lys hud. Den kan brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone. 

Den gir også en løftende highlight effekt hvis du legger den på de høye punktene i ansiktet som du ønsker å fremheve. Den fungerer best som en highlight på lys til medium hud med en kald undertone.   

 

Øvrige farger i Color Correction serien: 

 

Green: Den grønne fargen vil nøytralisere den røde fargen og hindre at rødhetene skinner gjennom foundation eller en tradisjonell concealer. Den kan for eksempel brukes til å nøytralisere rødeheter rundt nesen, røde kinn, synlige blodårer eller urenheter.  Når sminken har vært på en hel dag og begynner å forsvinne, vil den grønne concealeren forhindre at for eksempel akne vises gjennom.  

 

Peach: Ferskenfarge faller under kategorien oransje som nøytraliserer blått. Denne fargen passer utmerket til å korrigere mørke ringer under øynene. Den passer spesielt godt til medium til dype hudtoner. Den kan brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone. 

 

Yellow: Gul nøytraliserer lillatoner. Den passer til deg som har synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Den er fin å bruke på øyelokket for å skjule synlige blodårer og som en øyenskygge base. Du kan også blande den inn i en vanlig concealer eller foundation hvis du ønsker å gi den en mer varm tone. 

 

Lilac: Passer til deg som har gulskjær i huden, eller hvis huden ser sliten og lite opplagt ut. Lilla-fargen nøytraliserer gultonene, gir ekstra glød og friskhet til ansiktet. 

 

Highlights:

  • nøytraliserer uønskede farger i ansiktet. 
  • lett å påføre. 
  • en formula som tørker raskt.  
 

Annet viktig å vite:

 

How to

Anbefalt bruk:

Pink fungerer utmerket til å korrigere mørke partier under øynene. Fargekorrigerende concealer brukes til å nøytralisere uønskede farger i ansiktet. Det finnes mange ulike påføringsteknikker. Det vanligste måten å påføre fargekorrigerende på er ved å påføre et lag over fargen som du ønsker å fargekorrigere og deretter påføre din vanlige foundation eller concealer over. 

Under finner du en spesifikk forklaring per farge: 

Green: Påføres over det røde partiet. Når den har tørket påfører du et lag med din tradisjonelle concealer/ foundation. 

Peach: Påføres over mørke partier på en medium til dyp hud, for eksempel under øynene. Fordi fargen Peach har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes aleine, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.

Pink: Påføres over mørke partier på en lys hud, for eksempel under øynene. Fordi fargen Pink har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes aleine, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.

Yellow: Påføres over blå områder som for eksempel synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Fordi fargen Yellow har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes aleine, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Du kan også blande den inn i en vanlig concealer eller foundation hvis du ønsker å gi den en mer varm tone.

Lilac: Påføres områder hvor du ønsker å nøytralisere gulkjær i huden. Deretter anbefaler vi å påføre et lag med din tradisjonelle foundation/ concealer over. Den kan også brukes som en highlighter på lys hud ved at den forsiktig brukes til å lysne opp kinnbein og øyeparti. 

  

Påføres med:

Påføres direkte på huden ved hjelp av applikatoren som følger med. 

 

Andre gode tips:

 

 

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

WATER, ISONONYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, SILICON DIOXIDE, CARNAUBA WAX, ISODODECANE, GLYCERYL STEARATE/STEARETH-25/ CETETH-20/STEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CARPIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLIC/CARPIC TRIGLYCERIDE,POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, MAY CONTAIN: (CI.77891, CI.77491, CI.77492, CI.77499 )


Mål/vekt:

12 ml.


Made in:

Taiwan.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
  • Leveringstid 1-5 virkedager
  • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
  • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
  • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
  • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
  • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her