NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Creamy Color Correcting Concealer Green

Creamy Color Correcting Concealer Green

2-2-68
¤ 99

Details

   

Hva er det:

Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold. 

 

 

Fargebeskrivelse:

GREEN - motvirker rødhet, inkludert urenheter og synlige blodkar. Den grønne fargen vil nøytralisere den røde fargen og hindre at rødhetene skinner gjennom foundation eller en tradisjonell concealer. Når sminken har vært på en hel dag og begynner å forsvinne, vil den grønne concealeren forhindre at for eksempel akne vises gjennom. 

 

 

Hva gjør produktet:

Produktet fargekorrigerer huden. 

 

Highlights:

  • fargekorrigerer.
  • lett å påføre. 
 

 

Annet viktig å vite:

 

How to

Anbefalt bruk:

Bruk den grønne for å motvirke rødhet, inkludert urenheter og synlige blodkar. Den grønne fargen vil nøytralisere den røde fargen og hindre at rødhetene skinner gjennom foundation eller en tradisjonell concealer. Fargekorrigerende concealer brukes til å nøytralisere uønskede farger i ansiktet. Det finnes mange ulike påføringsteknikker. Det vanligste måten å påføre fargekorrigerende på er ved å påføre et lag over fargen som du ønsker å fargekorrigere og deretter påføre din vanlige foundation eller concealer over. 

Under finner du en spesifikk forklaring per farge: Green: Påføres over det røde partiet. Når den har tørket påfører du et lag med din foretrukne concealer/ foundation. Peach: Påføres over mørke partier på en medium til dyp hud, for eksempel under øynene. Fordi fargen Peach har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.Pink: Påføres over mørke partier på en lys hud, for eksempel under øynene. Fordi fargen Pink har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.Yellow: Påføres over blå områder som for eksempel synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Fordi fargen Yellow har en farge som ligger nært en tradisjonell concealer farger kan den brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Du kan også blande den inn i en vanlig concealer eller foundation hvis du ønsker å gi den en mer varm tone.Lilac: Påføres områder hvor du ønsker å nøytralisere gulskjær i huden. Deretter anbefaler vi å påføre et lag med din tradisjonelle foundation/ concealer over. Den kan også brukes som en highlighter på lys hud ved at den forsiktig brukes til å lysne opp kinnbein og øyeparti. Påføres med:

Påføres direkte på huden ved hjelp av applikatoren som følger med. Andre gode tips:

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

WATER, ISONONYL ISONONANOATE, ISOHEXADECANE, SILICON DIOXIDE, CARNAUBA WAX, ISODODECANE, GLYCERYL STEARATE/STEARETH-25/ CETETH-20/STEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CARPIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLIC/CARPIC TRIGLYCERIDE,POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, MAY CONTAIN: (CI.77891, CI.77491, CI.77492, CI.77499 )


Mål/vekt:

12 ml.


Made in:

Taiwan.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
  • Leveringstid 1-5 virkedager
  • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
  • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
  • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
  • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
  • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her