NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Diamond Blending Sponge

Diamond Blending Sponge

19-23
kr 30 (kr 69)

Details   
 

 

 

 

 

Once upon a time there was a ballerina dancer...

 

Når vi skapte årets julekolleksjon The Ballerina Story hentet vi inspirasjon fra juleeventyr fra barndommen, snøkuler, magi og balett. Fargepaletten består at duse, lette farger inspirert av svanesjøen. Kostene er inspirert av tyllskjørtet til ballettdansere og produktene har designelementer som små ballerinasko og lisser. Vi håper at kolleksjonen vil gleder deg eller noen du er glad i. 

 

 

 

Hva er det:

 

En limited edition diamantformet svamp med marmormønster. Blending sponge er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et jevnt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base. Den diamantformede svampen gjør at du kan bruke den spisse enden til å komme til rundt nesen og under øynene og den flate siden på større områder. Svampen kan også brukes til "baking"-  for å påføre en konsentrert mengde pudder. Vennligst merk at diamantsvampen er hadere enn de tradisjonelle svampene. 

 

 

 

Passer for å blende ut:

 
 • krem-kontureringsprodukter
 • foundation
 • kremblush
 • BB krem
 • CC krem
 

 

 

Hva gjør produktet:

 

Svampen er et verktøy for å blende ut flytende baseprodukter. Svampens oppbygging gjør at den ikke trekker til seg produktet du bruker, men smelter det inn i huden slik at hudteksturen blir jevnere, porer virker mindre synlig og resultatet varer lengre. Få et perfekt resultat hver gang! Den diagonale formen gjør det enkelt å komme til rundt øynene og rundt nesen. 

 

 

 

Highlights:

 
 • Vegansk. 
 • Limited edition. 
 • Blender inn produkter. 
 

 

 

Annet viktig å vite:

 

Les "How to" for å bruke svampen riktig og bli fornøyd med den.

How to

Anbefalt bruk:

 

Fukt svampen i vann, pass på at hele svampen er gjennomfuktet, press så vannet ut igjen. Klem svampen forsiktig i et håndkle for å få bort overflødig fukt. Svampen er nå klar til bruk! Ta så på ønsket produkt og påfør for et perfekt resultat!

 

 

 

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

 

Polyurethane.

 

Mål/vekt:

 

5 cm høy.

Nettovekt: 4 g. 

Made in:

 

China.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her