NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Easter Egg

Easter Egg

99-410
kr 300 (kr 1 188)

Details

Hva er det:


GUILT FREE CANDY!

Årets påskeegg er stappfullt med fantastiske produkter til en super god pris.
Skjem bort deg selv eller overrask noen du er glad i!


NB! Det følger ikke med et egg. Produktene kommer i en fin cellofanpose.

 

Inneholder:

 • BACK TO BASIC EYESHADOW PALETTE - CHILLED TONES
  Back to Basic er helt enkelt en vegansk øyenskyggepalett som inneholder 9 naturlige og brukervennlige farger som passer til enhver anledning enten det er hverdag eller fest. Skyggene er pigmenterte og lett å påføre. Paletten finnes i tre ulike varianter; Burnt Tones, Hot & Cold Tones og Chilled Tones. Denne paletten inneholder kjølige toner.

 • MAGIC HEART MAKEUP REMOVER - LIGHT PINK
  En hjerteformet limited edition utgave av bestselgeren Magic Eraser.
  En magisk vaskeklut som fjerner 100% av sminken kun ved hjelp av vann. Fibrene tiltrekker seg sminken skånsomt uten kjemikalier. Kluten har to ulike sider, en side som skånsomt fjerner sminken og en side som eksfolierer huden og renser porene i dybden. Kluten kan vaskes opp til 1000 ganger i vaskemaskin.

 • ULTRA LENGTH WATER RES. MASCARA - BLACK
  En fantastisk vannresistent mascara med forlengde effekt. Få perfekte, lange og definerte mørke vipper! Ultra Length Fibre Water Res. Mascara sverter ikke og er godt pigmentert.
   
 • EYESHADOW MAGNET
  Alle makeup artisters store hemmelighet! Fantastisk øyenskyggeprimer som dobler effekten av pigmenteringen i øyeskyggen din. Gjør deg klar for en primer som varer hele dagen.

 • GLOSS BOSS - BYE BOY
  Gloss Boss er en limited edition lip gloss som gir leppene en naturlig glans og skimmer effekt. Vegansk formula som føles myk og behagelig på leppene. Bruk den alene eller som en top coat over en leppestift for en mer intens effekt.
  Fargebeskrivelse: En mørk peach med skimmer. 

 • BAKED HIGHLIGHTER - HALO ME
  HALO ME er et multiprodukt som kan brukes som både setting pudder og som en subtil highligter for deg en liker å holde det natulig uten shimmer. Det er et lyst pudder med et hint av rosa og en silkemyk sateng finish, som reflekterer lyset og skaper en highlight effekt.
  Sett sminken din med pudderet og påfør ekstra produkt på øyeparti, kinnbein og neserygg for en svak highlight effekt. Produktet inneholder pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden.Pudderet er bakt, som gjør at det kan påføres både våt og tørr. Hvert produkt har et helt unikt mønster.


 • BAKED HIGHLIGHTER - ILLUMINATE ME
  Dette er en unik, bakt highlighter som gir en perfekt, glødende highlight effekt. Den luksuriøse highlighteren kan påføres både våt og tørr og hvert produkt har et helt unikt mønster. Påfør highlighteren på de høyeste punktene i ansiktet for en highlight-effekt, eller som en siste finish over hele ansiktet for en strålende glød. Produktet inneholder pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden. 


 • SUGAR TREAT LIP SCRUB - UNIVERSAL PINK
  En sukkerbasert leppeskrubb beriket med jojoba og vitamin E som eksfolierer og pleier leppene. Sukkerkornene fjerner skånsomt tørr hud og etterlater leppene myk og uimotståelige. En vegansk formula som har en svak duft av frukt.


 • SKRÅ PUDDERKOST
  En skråkost som kan brukes til å påføre solpudder eller blush.


 • STOR ØYESKYGGEKOST
  En stor og myk øyeskyggekost som gir en jevn påføring og et mykt resultat. Bruk denne til å påføre en baseskygge eller til å legge en dus øyenskygge på lokket.

 • DUSEKOST
  En myk og presis dusekost som kan brukes til å duse ut kantene på øyenskyggen.


 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - PINK
  Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold. 
  PINK -Pink fungerer utmerket til å korrigere mørke partier under øynene. Den fungerer på samme måte som Peach, men for lys hud. Den kan brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.


 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - YELLOW
  Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold. 
  YELLOW - Passer til deg som har synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Den gule fargen nøytraliserer lillatoner. Den er fin å bruke på øyelokket for å skjule synlige blodårer  og som en øyenskygge base.

 • BLENDING SPONGE - YELLOW
  Få en flawless finish med vår fantastiske blending Sponge. Svampen er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et strek-fritt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base. 
  Svampen kan også brukes til "baking"-  for å påføre en konsentrert mengde pudder.

 • BLENDING SPONGE - LIGHT PINK
  Få en flawless finish med vår fantastiske blending Sponge. Svampen er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et strek-fritt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base. 
  Svampen kan også brukes til "baking"-  for å påføre en konsentrert mengde pudder.

 • BLENDING SPONGE DROP - MINT GREEN
  Få en flawless finish med vår fantastiske blending Sponge. Svampen er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et strek-fritt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base. Den diagonale svampen er en kominasjon av den klassiske runde svampen og en diagonal rett flate som gjør det enkelt å komme til rundt nesten og under øynene. Den diagonale siden er spesielt egnet til konturering. Spongen kan også brukes til "baking"-  for å påføre en konsentrert mengde pudder.

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.

 

Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. 

Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her