NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

For a Lovely Girl

For a Lovely Girl

93-99-113
kr 300 (kr 999)

Details


Hva er det: 

Et flott Valentines kit med alle de herlige rosa favorittene våre! Nydelige leppeprodukter i lekre naturlige toner, hjerteformet bestselger, en fantastisk mascara, anvendelig svamp og mye, mye mer! Gjør et Valentines kupp - kjøp en fantastisk gave til deg selv eller en du liker ekstra godt. 

 

Inneholder:

 • MAGIC HEART MAKEUP REMOVER - LIGHT PINK
  En hjerteformet limited edition utgave av bestselgeren Magic Eraser.
  En magisk vaskeklut som fjerner 100% av sminken kun ved hjelp av vann. Fibrene tiltrekker seg sminken skånsomt uten kjemikalier. Kluten har to ulike sider, en side som skånsomt fjerner sminken og en side som eksfolierer huden og renser porene i dybden. Kluten kan vaskes opp til 1000 ganger i vaskemaskin. 

 • LIQUID ILLUMINATOR - LUNA
  Liquid illuminator er en "blinding" dråpehighlighter som påføres med en pipette. 
  Få en fantastisk dewy finish og en sexy wet-look i kun en dråpe. 
  Bland en dråpe i foundation for en lett, naturlig glød eller bruk den som en highlighter på kinnbena, langs neseryggen og langs amorbuen for å skape en "amazing" strobingeffekt.

 • PUSH UP MASCARA - BLACK
  Push Up Mascara er en fantastisk mascara som løfter vippene dine, gir de ekstra godt volum og bøyer de perfekt!
  Den bueformede børsten er spesielt designet for å løfte og åpne blikket. 

 • HYPNOTIC METALLICS SINGLE HIGHLIGHTER - MIRACLE
  Fantastisk metallisk highlighter i presset form. Det metalliske gir en lysreflekterende effekt og en intens shine.

 • BLENDING SPONGE - LIGHT PINK
  Få en flawless finish med vår fantastiske blending Sponge. Svampen er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et strek-fritt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base.
  Svampen kan også brukes til "baking"- for å påføre en konsentrert mengde pudder.

 • LUXURY HD SETTING POWDER - ANGEL PINK
  Et luksuriøst fikseringspudder som er spesielt finmalt, slik at det ikke skal tette porer. Pudderet brukes til å bake med, matte ned og sette makeup'en. Passer også til highlighting.

 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - PINK
  Pink fungerer utmerket til å korrigere mørke partier under øynene. Den fungerer på samme måte som Peach, men for lys hud. Den kan brukes alene, under en concealer eller ved å blande den inn i en concealer. Den kan blandes inn i en vanlig concealer eller foundation for å gi den en mer kald tone.
  Den gir også en løftende highlight effekt hvis du legger den på de høye punktene i ansiktet som du ønsker å fremheve. Den fungerer best som en highlight på lys til medium hud med en kald undertone.

 • SUGAR TREAT LIP SCRUB - UNIVERSAL PINK
  En sukkerbasert leppeskrubb beriket med jojoba og vitamin E som eksfolierer og pleier leppene. Sukkerkornene fjerner skånsomt tørr hud og etterlater leppene myk og uimotståelige. En vegansk formula som har en svak duft av frukt. 

 • SETTING SPRAY
  Sprayen legger seg som et transparent, beskyttende lag over sminken uten å ødelegge den. Den kontrollerer oljeproduksjonen i huden, noe som gjør at sminken holder seg på plass. Pumpen gir fra seg en mikrofin tåke som legger seg vektløst på huden uten å ødelegge sminken. De fine partiklene lar huden puste! Setting sprayen er beriket med Centella- og Chiafrø ekstrakt som gir huden næring og fuktighet.

 • CREAM LIPSTICK - NUDE & RUDE
  Godt pigmentert formula som føles herlig myk på leppene. Den deilige "creamy" konsistensen pleier leppene og gjør påføringen smooth. Leppestiften er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og gir en fyldig finish.

 • AQUA SHINE LIP GLOSS - LUSTER
  En high-shine gloss med gullshimmer som gir leppene en blank aqua-finish. Glossen føles myk og behagelig på leppene. Den kan brukes alene eller som en top coat over din favoritt leppestift.
  Aqua Shine serien inneholder alt fra top coater med glitter til holografiske effekter.


Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.

 

Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. 

Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her