NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Lips Essentials

Lips Essentials

98-30-22
¤ 99 (¤ 276)

Details

   

 

Hva er det: 

Must haves til lepper! Alt du trenger for å fukte, pleie leppene og gi de en naturlig, frisk og dewy tone! Happy and soft lips kiss better!

Kitet består av en herlig og velduftende sukkerskrubb for leppene, og en deilig organisk Vegan Lip Balm som pleier, reparerer og fukter huden.
En sheer lipstick og en liquid lipstick, som begge inneholder fuktighetsgivende ingredienser som pleier leppene. De gir en frisk og dewy finish.

 

Inneholder:

 • SUGAR TREAT LIP SCRUB - UNIVERSAL PINK
  En sukkerbasert leppeskrubb beriket med Jojoba og vitamin E som eksfolierer og pleier leppene. Sukkerkornene fjerner skånsomt tørr hud og etterlater leppene myke og uimotståelige. En vegansk formula som dufter herlig tyggis.

 • PREMIUM ORGANIC LIP BALM SPF15 - RASPBERRY
  Deilig og pleiende lipbalm med kun økologiske ingredienser. Inneholder organisk kokosnøttolje og bringebær ekstrakt for en nydelig duft.Den fantastiske lipbalmen mykgjør, fukter og beskytter leppene med SPF15.

 • SHEER LIPSTICK - NEWBIE
  Perfekt "sheer" leppestift som gir et mykt, naturlig resultat. Glir lett over leppene og lar din egen leppefarge skinne gjennom. Formulaen er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og gir leppene en dewy finish.

 • SOFT VELVET LIQUID LIPSTICK - WINNER
  En pigmentert leppestift med en rik, matt finish. Lipsticken glir lett over leppene og etterlater en jevn, fin farge. Vi har utviklet en komfortabel matt formula som ikke føles tørr på leppene.

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her