AKKURAT NÅ - 10 PCS ROSE GOLD OVAL BRUSHES kun 200

MUA'S FAVORITES APRIL

MUA'S FAVORITES APRIL

99-261
kr 150 (kr 593)

Details

Hva er det:

Makeuparitisten vår har valgt ut sine April favoritter. Dette er en leken samling av pastellfarger med et holografisk utrykk. I dette kitet får du søte farger du kan bruke hver for seg, for en enkel hverdagslook. Setter du alle produktene sammen får du en futuristisk partylook med sinnsykt fine løsvipper og holografisk lipgloss. 


Inneholder: 

ULTIMATE FELT TIP EYELINER SOLID BLACK- Vannresistent eyeliner for presis påføring av flytende eyeliner, med filt-tupp. Klassisk svart farge, enkel påføring og flott resultat. Det blir ikke enklere å få lekker øyesminke!


HYPNOTIC METALLICS SINGLE HIGHLIGHTER MIRACLE- Metallisk highlighter i pudder for en intens shine. Det metalliske gjør den mer lysreflekterende, og gir en “Wow!”-effekt.

AQUASHINE LIPGLOSS DISCO DUCK- En shiny holographic gloss med kalde blåtoner og sølv shimmer. Gir en kul 3D effekt, og virker forstørrende på leppene.


FALSE EYELASH MORE VOLUME- Fantastiske løsvipper som passer perfekt til fest. Her får du mye volum og de har en fin lengde. De er lengre i enden som gir øynene et løft og et intenst blikk. 


CREAMY MATTE LIPSTICK TOUCH- Superlekker creamy lipstick med en silkematte finish. En matte kald grålilla farge, for en unicorn feeling.  


INDIVIDUAL SHIMMER EYESHADOW ABSENCE- En kald lillabrun farge i shimmer. Super til å skape dimensjon eller dybde til øyet. 


FINAL TOUCH BAKED BRONZER WAVEY- Luksuriøs bakt bronzer for en vakker gyllen glød. Ekstremt fin og lett å påføre. 


How to

Anbefalt bruk:

Se individuelle produkter for anbefalt bruk.


Påføres med:


Andre gode tips:


Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for fullstendig ingrediensliste.


Mål/vekt:

Se individuelle produkter for fullstendig informasjon om mål og vekt.


Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket


Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til beste pris​!

Vi er et norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, som tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får sminken direkte fra våre produsenter, altså ingen fordyrende mellomledd før produktene selges til deg. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for sminke, og har over 100 000 fornøyde kunder i Norge.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
  • leveringstid ordrer under 100 kr: 3-9 virkedager, klimanøytral B-post uten sporing
  • leveringstid ordrer over 100 kr: 3-9 virkedager, klimanøytral B-post med sporing
  • betal med VISA & Mastercard eller PayPal
  • angrerett: 14 dagers åpent kjøp (salgs- & brukte varer returneres ikke)

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.


Annet like viktig

  • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse - Posten er en god venn når alt stemmer, men blir vrien om noe står feil.
  • Hjelp? epost: kundeservice@makeupmekka.no eller ring oss på tlf.: +47 46 79 04 44 (Man: 10.00-15.00, Ons: 10.00-15.00, Fre: 10.00-15.00)


Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med en av verdens største online betalingstjenester, Paypal sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & vilkår her