NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Natural Glow

Natural Glow

93-99-110
kr 300 (kr 1 297)

Details

 

 

Hva er det:

Vi gjør plass for flere nyheter og dermed kan du gjøre et kjempeKUPP akkurat nå!
Her får du 13 fantastiske produkter som vil gi deg en deilig glød! 

Skjem bort deg selv eller overrask noen du er glad i!

 

Inneholder:

 • LIQUID BRONZER - SUN KISSED
  Liquid Bronzer er en flytende bronzer som smelter inn i huden og etterlater huden solkysset og glødende. 
  Den er beriket med deilig kokosnøttolje og vitamin E som pleier huden.  Legg den der solen naturlig treffer ansiktet eller bland den inn i foundation for en mørkere farge. Den flytende formulaen er super lett å blende og gir en fuktig, dewy finish. 

 • FINAL TOUCH BAKED BRONZER - GLOW
  En luksuriøs bakt bronzer beriket med argan- olje. Meget godt pigmentert bronzer som gir en fantastisk glød og har en pleiende effekt.

 • ALL IN ONE BROW PALETTE
  Den komplette paletten for perfekte bryn! Her har du alt du trenger for å forme og fylle inn dine bryn.
   
 • BAKED HIGHLIGHTER - ILLUMINATE ME
  Dette er en unik, bakt highlighter som gir en perfekt, glødende highlight effekt. Den luksuriøse highlighteren kan påføres både våt og tørr og hvert produkt har et helt unikt mønster. Påfør highlighteren på de høyeste punktene i ansiktet for en highlight-effekt, eller som en siste finish over hele ansiktet for en strålende glød. Produktet inneholder pleiende ingredienser som nærer og glatter ut huden.

 • INTENSIVE LONG LASTING GEL LINER - BLACK
  En utrolig god gel liner som du kan påføre med en ekstern kost på en smidig og lett måte. Gel lineren kan brukes både på våtkanten og langs vippekanten. Gel formulaen får kosten til å enkelt skli over vippekanten, slik at du får en eyeliner med rene linjer. Lag tykk, tynn eller grafisk eyeliner, med eller uten vinge!

 • SILICONE EYELINER GUIDE - PINK
  Et genialt verktøy som gjør at du kan si farvel til mislykkede eyelinerforsøk. Eyelinerguiden fungerer som en mal for eyeliner slik at du får den perfekte vingen og får det likt på begge øynene. Kan brukes til alle type linere. Eyelinerguiden er laget av myk silikon som gjør at den enkelt former seg etter øyet. Nå kan du også legge den perfekte eyelineren -just wing it!

 • PLUMPING PORE MINIMIZING PRIMER
  En ansiktsprimer som glatter ut alle ujevnheter og skaper et godt grunnlag for perfekt makeup. Anbefales sterkt til fest og spesielle anledninger!

 • TOTAL LASH EFFECT MASCARA - BLACK
  Fibermascara beriket med jojobaolje! 3D-Effekt!
  En volum-mascara med super forlengende effekt! En fantastisk bueformet børste med fibre som bygger på vippene med både lengde og volum.


 • MINERAL SAPPHIRE LOOSE POWDER
  Superfint og lett mineral- fikseringspudder, som gir en naturlig og matte finish.


 • 235 ANGLED BROW, LINER AND EYESHADOW BRUSH
  Vår GO-TO børste spesielt når det kommer til bryn. Børsten er super presis og den skarpe, skrå kanten gjør det enkelt å lage imitasjon av hår. Den multifunksjonelle skråbørsten passer også utmerket til påføring av gelèliner og øyenskygge.

 • 308 POWDER & SCULPT BRUSH
  Vår GO-TO Highlighter børste! Hvis det er én kost vi ikke kan leve uten så er det denne! Den myke og presise formen gjør det enkelt å skulpturere frem dine ansiktstrekk. En multifunksjonell børste som kan brukes til å legge highlighter, øyenskygge, kontur, pudder, blush eller solpudder.

 • SHEER LIPSTICK - ADORE
  Perfekt "sheer" leppestift som gir et mykt, naturlig resultat. Glir lett over leppene og lar din egen leppefarge skinne gjennom. Formulaen er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og gir leppene en dewy finish.

 • LIP LINER ON POINT - #07
  En presis og matt lipliner som definerer og gir fylde til leppene dine. Liplineren er enkel å påføre, sitter lenge, er vannresistent og sørger for at leppestiften ikke sklir utover i løpet av dagen. Lip lineren kan brukes alene eller som en primer under en leppestift for et langvarig resultat.

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.

 

Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. 

Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her