Hei, og velkommen til oss!


Her kan du lese litt om selskapet, produktene våre, og ikke minst hvorfor Makeup Mekka kan ha så gode produkter til en så lav pris. Det har nemlig en veldig enkel forklaring!


Makeup Mekka AS er et norsk selskap etablert i 2009, som utvikler og selger vårt eget makeupmerke, Makeup Mekka. Dette selges kun i våre nettbutikker, makeupmekka.no og makeupmekka.se. I dag er vi en av Norges største nettbutikker for sminke, med over 200 000 kunder. Og vi vokser stadig! Vi er veldig stolte av at selskapet er Gaselle-bedrift for fjerde år på rad. (Dagens Næringslivs liste over bedrifter som vokser og gjør det bra).


Vi har i dag ca. 20 superflinke ansatte med lang erfaring, blant annet fra store internasjonale kosmetikkkonsern og nettbutikker, og jobber målrettet med utvikling av spennende kvalitetsprodukter kundene ønsker!


Produktene våre produseres av store, seriøse og anerkjente produsenter, faktisk på samme sted som andre kjente og internasjonale merkevarer. Produktene blir nøye testet og evaluert, for å sikre en god og trygg forbrukeropplevelse. Vi følger til enhver tid EUs reglement med tanke på produksjon og ingredienser. Og produktene er selvfølgelig 100% CrueltyFree.

Vi har så stor tro på produktene våre at vi hver uke lar kundne teste et produkt til en spesielt lav TRY ME, LOVE ME-PRIS. På den måten blir det hverken så dyrt eller skummelt å teste noe nytt.

BEAUTY THAT DOESN'T BREAK THE BANK!  

Men hvordan kan vi ha produkter med så god kvalitet til en så lav pris? Svaret er enkelt! 

Makeup Mekka har en enkel forretningsmodell, uten fordyrende mellomledd. Det betyr at produktene går rett fra fabrikk til oss. Derfor kan vi tilby topp kvalitet til en veldig lav pris! Og det ble bevist da "TV2 Hjelper Deg" testet dyr vs. rimelig sminke og Makeup Mekka ble BEST I TEST.

Selskapsinformasjon: 

Org.nr. 994928902MVA
Makeup Mekka AS
Selma Ellefsensvei 10 
0581 OSLO


FØLG OSS

COPYRIGHT ⓒ 2021 MAKEUP MEKKA - SHOP BY MAKEUP MEKKA AS - KUNDESERVICE@MAKEUPMEKKA.NO - VI BRUKER COOKIES