NORSK NETTBUTIKK

RASK LEVERING 

INGEN DYRETESTING 

NORSK NETTBUTIKK

INGEN DYRETESTING 

RASK LEVERING 

Hei, og velkommen til oss! 

Her kan du lese litt om selskapet, produktene våre, og ikke minst hvorfor Makeup Mekka kan ha så gode produkter til en så lav pris. Det har nemlig en veldig enkel forklaring! 


Makeup Mekka AS er et norsk selskap etablert i 2009, som utvikler og selger vårt eget makeupmerke, Makeup Mekka. Dette selges kun i vår nettbutikk, makeupmekka.no. I dag er vi en av Norges største nettbutikker for sminke, med over 200 000 kunder. Og vi vokser stadig! Vi er veldig stolte av at selskapet er Gaselle-bedrift for tredje år på rad. (Dagens Næringslivs liste over bedrifter som vokser og gjør det bra).   

Vi har i dag ca. 20 superflinke ansatte med lang erfaring, blant annet fra store internasjonale kosmetikkkonsern og nettbutikker, og jobber målrettet med utvikling av spennende kvalitetsprodukter kundene ønsker! 

Produktene våre produseres av store, seriøse og anerkjente produsenter, faktisk på samme sted som andre kjente og internasjonale merkevarer. Produktene blir nøye testet og evaluert, for å sikre en god og trygg forbrukeropplevelse. Vi følger til enhver tid EUs reglement med tanke på produksjon og ingredienser. Og propduktene er selvfølgelig 100% CrueltyFree.

Vi har så stor tro på produktene våre at vi hver uke lar kundne teste et produkt til en spesielt lav TRY ME, LOVE ME-PRIS. På den måten blir det hverken så dyrt eller skummelt å teste noe nytt.

BEAUTY THAT DOESN'T BREAK THE BANK  

Men hvordan kan vi ha produkter med så god kvalitet til en så lav pris? Svaret er enkelt! 

Makeup Mekka har en forenklet forretningsmodell, uten fordyrende mellomledd. Det betyr at produktene går rett fra produsent til oss. Ingen andre stopp på veien som gjør dem dyrere. Det resulterer i god kvalitet til en lav pris! Og det ble bevist da Makeup Mekka ble BEST I TEST da TV2 Hjelper Deg testet dyr sminke vs. rimelig.

Selskapsinformasjon: 

Org.nr. 994928902MVA
Makeup Mekka AS
Akersbakken 10 
0172 OSLO

FØLG OSS

COPYRIGHT © 2019 MAKEUP MEKKA • SHOP BY MAKEUP MEKKA AS | KUNDESERVICE@MAKEUPMEKKA.NO • VI BRUKER COOKIES