OVER 80000 KUNDER | INGEN DYRETESTING

FAQ

Jeg har aldri hørt om Makeup Mekka før, hvem sammenligner dere dere med kvalitetsmessig?

Vi er et høykvalitetsmerke som har en spennende look i likhet med blant andre; Makeup Store, Urban Decay, Smashbox, theBalm. med flere. Vi har et friskt og nytenkende konsept som spesialiserer oss på enkle måter å få til en pen look på uten at man må være proff.

 

Jeg er i mot dyretesting og det er viktig for meg at dere ikke tester på dyr, hva er deres policy?

Vi elsker dyr og er 100 % i mot dyretesting. Ingen av våre produkter er testet på dyr.Se http://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr. Fra 11.mars 2013 ble også heldigvis innført forbud mot salg og import av dyretestet kosmetikk i EU. Dette har vi valgt å følge. 80 % av våre produkter kommer fra EU, og underlagt EU-reglement og resterende er bekreftet ikke testet på dyr. Det er ikke nødvendig lengre å teste på dyr.

Når vi skal teste nye produkter, bruker vi kun velkjente & trygge ingredienser. Vi tester kun på frivillige brukerpanel & oss selv. Liker vi produktet, tror vi du også vil like det!

 

Hvordan kan Makeup Mekka holde prisene sine så lave?

Vi kjøper alltid meget store volum av kosmetikk direkte fra anerkjente fabrikker i EU, USA & Asia med få mellomledd og selger kun i vår egen nettbutikk & gjennom egne kursholdere. Makeup Mekka har etterhvert bygget seg opp betydelig erfaring innenfor kosmetikkindustrien og har mye kunnskap om hvilke produkter man bør kjøpe fra hvilke produsenter. I tillegg har vi investert i en meget kostnadseffektiv nettbutikk. Makeup Mekka er svært kostnadsbevisste i alle ledd, noe som gjør at vi kan tilby skjønnhet og kvalitet til beste pris.


Hvordan kan jeg finne ut mer om Makeup Mekka?


Du kan finne generell informasjon, produksjonsdetaljer og Makeup Mekkas etiske retningslinjer i Om oss. Dersom du er interessert i å leke med oss som partner eller investor kan du ta kontakt på vår "Kontakt oss" side, så vil du få kontakt med rette vedkommede.


Hvorfor bør jeg opprette en kundekonto hos Makeup Mekka?

Når du handler av oss kan du velge å opprette en kundekonto, dette er valgfritt. Du kan handle som gjest eller også samtidig lage deg en kundekonto. Vi anbefaler at du lager deg en kundekonto, slik at du kan logge deg inn på "Dine sider" hos oss. Der vil dine personlige detaljer (unntatt kortinformasjon) allerede være lagret, slik at du ikke må skrive dem inn på nytt neste gang du bestiller. Du vil også få tilgang til «Dine sider» der du får full oversikt over profilen din, over dine bestillinger som er til behandling, din bestillingshistorikk og frakt- og betalingsdetaljene dine.

Hvordan oppretter jeg en kundekonto hos Makeup Mekka?

Du kan med letthet opprette din egen Makeup Mekka-brukerprofil ved å lage et brukernavn og et passord. Vi anbefaler at du bruker e-mail-adressen din som brukernavn, da er det lettere å huske. Passordet ditt må være på minst 6 tegn. Om du har en brukerprofil kan du enkelt følge status på dine ordre & følge ordrehistorikken din. Du kan ikke følge ordrehistorikken din om du ikke har konto hos oss, da kan du kun sjekke status på siste bestilling.


Jeg har glemt passordet/brukernavnet mitt – kan dere hjelpe meg?

Dersom du har glemt passordet ditt, trykker du på «Glemt passordet»-lenken, da vil vi sende deg en e-mail med informasjon om hvordan du lager et nytt passord. Et glemt brukernavn kan mottas direkte via e-mail.

Ingredienser - hvor finner jeg de?

Du kan lese en fullstendig ingrediensliste for produktene her: Ingrediensliste

Søk i butikken