NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Setting spray

Setting spray

11-3
¤ 129

Details

Hva er det:MAKE IT LAST!En fantastisk næringsgivende Setting spray som fikserer makeupen din med et pump! 

Høykvalitets Setting spray som er produsert i verdens ledende makeup- og hudpleiedestinasjon: Sør-Korea, også kjent som K-Beauty. Sprayen er beriket med Centella ekstrakt som har blitt en trendy ingrediens i koreanske hudpleieprodukter på grunn av sine pleiende egenskaper. Ingrediensen er rik på vitamin C, vitamin A, vitamin B1 og B2, niacin og karoten, som forebygger aldring. Centella er rik på antioksidanter som booster kollagenproduksjonen, noe som har en positiv effekt på elastisiteten i huden. Ingrediensen har også anti-inflammatoriske egenskaper som virker positivt på aknehud.Sprayen legger seg som et transparent, beskyttende lag over sminken uten å ødelegge den. Den kontrollerer oljeproduksjonen i huden, noe som gjør at sminken holder seg på plass. Pumpen gir fra seg en mikrofin tåke som legger seg vektløst på huden uten å ødelegge sminken. De fine partiklene lar huden puste! Setting sprayen er beriket med Centella- og Chiafrø ekstrakt som gir huden næring og fuktighet. Fargebeskrivelse:

Transparent. Hva gjør produktet: 

Sprayen legger seg som et transparent beskyttende lag over sminken uten å ødelegge den. Kontrollerer oljeproduksjonen i huden, noe som gjør at sminken holder seg på plass. Highlights: 

  • Får makeup til å sitte lengre. 
  • Inneholder de pleiende ingrediensene Centella- og Chiafrø ekstrakt. 
  • Kontrollerer oljeproduksjonen i huden. 


Annet bra å vite: 

How to

Anbefalt bruk:

Sprayes over den ferdige sminken for å fiksere den. Påføres med:

Sprayes direkte over sminken. Andre gode tips:Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Water, Alcohol, Polyester-5, Glycerin,Butylene Glycol,Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salvia Hispanica Seed Extract,Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Phenoxyethanol, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, DisodiumEDTA, 1, 2-Hexanediol. 


Mål/vekt:

50 ml.  


Made in:

South Korea. 

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
  • Leveringstid 1-5 virkedager
  • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
  • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
  • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
  • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
  • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her