NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Soft Dewy Hydrating Foundation

Soft Dewy Hydrating Foundation

1-120
¤ 80 (¤ 149)

Details

 

Hva er det:

 

Soft Dewy er en vegansk fuktighetsgivende foundation som gir en lett dekk og en dewy finish. 

Formularen inneholder lysreflekterende ingredienser som visker ut linjer. Den har en lett dekkevne som kan bygges opp. Den gir huden en naturlig finish og en subtil glød som får huden din til å se sunn og frisk ut. Soft Dewy er vannbasert og kan blandes med andre produkter for å for eksempel oppnå mer dekk og/ eller en mer dewy finish.  

Passer best til normal til tørr hud. 

 

Hva gjør produktet:

Gir huden en lett dekk, en lumi glød og en dewy finish. 

Inneholder glyserin som har fuktighetsgivende egenskaper, mykgjør og forbedrer elastisiteten i huden. Soft Dewy er også beriket med en aminosyreblanding som hydrerer og fornyer huden.

 

Fargebeskrivelse: 

MERK: Fargenavnene under er listet fra lys til mørk på fargeskalaen.
Se bildet av swatchene for å finne din farge. 

 

White Mocha: Dette er den lyseste fargen i denne serien. En lys og nøytral farge som passer til deg som har en lys porselenshud. Denne fargen kan også brukes til å blande inn i andre foundation/concealere for å gjøre fargen lysere.  

Chai Latte: Den nest lyseste fargen i serien. En lys og nøytral farge som passer til deg som har en lys hud.

Café au Lait: En lys farge som passer til deg som har en lys hud med en varm undertone.                

Latte: En lys-medium farge som passer til deg med en varm undertone. 

Frappé: Dette er fargeseriens medium farge som passer til deg som er gyllen i huden.     

Cappuccino: En medium til mørk tone som passer til deg som har en gyllen hudtone.  

Macchiato: En mørk farge med en varm undertone.        

Mocha: Denne fargen har omtrent samme mørkhet som fargen Macchiato, men den har en mer gul undertone enn Macchiato. Passer til deg som er mørk og gyllen i huden.         

Espresso: Dette er den mørkeste fargen i denne serien. En dyp mørk farge som passer til deg som har en mørk gyllen hud. Denne fargen kan også brukes til å blande inn i andre foundation/concealere for å gjøre fargen mørkere. 

 

Highlights:

 • Fuktighetsgivende. 
 • Vegansk. 
 • Lysreflekterende. 
 • Lett dekk. 
 • Dewy finish. 
 • Vannbasert. 
 • Kan blandes inn i andre produkter som et dewy resultat. 

 

Annet viktig å vite:

Den lyseste og den mørkeste fargen kan brukes som fargekorrigerere ved å blande inn i andre produkter, for å oppnå en lysere eller mørkere tone. 

How to

Anbefalt bruk:

Påfør foundation på huden etter dagkrem og eventuelt primer. Blend den flytende foundation godt inn i huden for et jevnt og naturlig resultat.

Bland den sammen med en annen mer dekkende foundation for et mer dekkende resultat. 

Hvis du har en kombinert hud med oljete t-sone anbefaler vi å bare påføre Soft Dewy på de områdene hvor du ikke blir oljete. 

 

Påføres med:

Dekkgraden avhenger av hvilken foundation børste du bruker. For et meget godt dekkresultat anbefaler vi å bruke 161 Flat Kabuki Brush eller 306 Large Foundation Brush

 

 

Andre gode tips:

Bland den godt inn i huden med en blending sponge for et naturlig resultat. Rist flasken før bruk.

Ingredienser

Ingredienser:

Farge White Mocha: 

AQUA, ISODECYL NEOPENTANOATE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, CI 77891, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, MAGNESIUM SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ZINC STEARATE, PHENOXYETHANOL, XYLITYLGLUCOSIDE, CI 77492, ANHYDROXYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGEN DIMETHICONE, PARFUM, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, XYLITOL, CI 77491, ALUMINUM HYDROXIDE, ARGININE, ASPARTIC ACID, PCA, CI 77499, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, TIN OXIDE, STEARIC ACID, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE.Resterende farger: 

AQUA, ISODECYLNEOPENTANOATE, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, GLYCERIN, POLYGLYCERYL4DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, ETHYLHEXYLPALMITATE, CETYLPEG/PPG10/1DIMETHICONE, MAGNESIUMSULFATE, CAPRYLYLGLYCOL, ZINCSTEARATE, PHENOXYETHANOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGENDIMETHICONE, PARFUM, HEXYLENEGLYCOL, SODIUMPCA, SODIUMLACTATE, ALUMINUMHYDROXIDE, XYLITOL, ARGININE, ASPARTICACID, PCA,GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, STEARICACID, ISOLEUCINE, PROLINE, THREONINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE, +/-[CI77891, CI77492, CI 77499, CI 77491]Mål/vekt:

25 ml.Made in:

EU

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her