NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Spring Fling

Spring Fling

99-441
kr 399 (kr 1 635)

Details

 

 

Hva er det:

Et kit med 15 bestselgende produkter til en super god pris! Her kan du gjøre et ordentlig KUPP! 
Skjem bort deg selv eller overrask noen du er glad i!

 Inneholder:

 • BACK TO BASIC EYESHADOW PALETTE - CHILLED TONES
  Back to Basic er helt enkelt en vegansk øyenskyggepalett som inneholder 9 naturlige og brukervennlige farger som passer til enhver anledning enten det er hverdag eller fest. Skyggene er pigmenterte og lett å påføre. Paletten finnes i tre ulike varianter; Burnt Tones, Hot & Cold Tones og Chilled Tones. Denne paletten inneholder kjølige toner.

 • FINAL TOUCH BAKED BRONZER - WAVEY
  En luksuriøs bakt bronzer beriket med argan- olje. Meget godt pigmentert bronzer som gir en fantastisk glød og har en pleiende effekt.

 • BAMBI LASHES MASCARA - BLACK
  En volum mascara som gir deg bambi-vipper. Den har en børste som enkelt separerer vippene. Den tørker raskt uten å smitte av på huden. Inneholde pleiende ingredienser.
   
 • STROBING MILKSHAKE LIQUID HIGHLIGHTER - STRAWBERRY
  Strobing Milkeshake er et multi-produkt; primer, illuminator, highlight, strober, tanner, you name it! Produktet kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Strobing Milkeshake er proppet med gode ingredienser som får huden din til å smile. 
  Inneholder Vitamin A-E-F Complex, som er en spesiell blanding av vitamin A, E og F laget spesielt for huden. E-vitamin er en antioksidant som beskytter celler mot skade forårsaket av UV-stråling og forurensning. Vitamin A optimaliserer elastisitet i huden. Vitamin F nærer og reparerer huden. Produktet inneholder også Glyserin som har gode fuktighetsgivende egenskaper, det forbedrer elastisiteten og mykheten i huden. 

 • CANDY LINER - SOUR APPLE
  Candy Liner er en deilig flytende eyeliner som kommer i flere friske pastellfarger. Den søte eyelineren har høy dekkevne og er svært pigmentert. Den presise pensel-applikatoren sørger for en silkeglatt og jevn påføring.
  Fargebeskrivelse: 
  Grønn.

 • CANDY LINER - BANANA SPLIT
  Candy Liner er en deilig flytende eyeliner som kommer i flere friske pastellfarger. Den søte eyelineren har høy dekkevne og er svært pigmentert. Den presise pensel-applikatoren sørger for en silkeglatt og jevn påføring.
  Fargebeskrivelse: Pastellgul.

 • MAXIMUM BROWS - DARK
  En øyebrynsgele med små fiber som gir fyldigere og mer velformede bryn. Vann-resistent (ikke vannfast), sitter meget godt.

 • PREP SPRAY
  Vår fantastiske Prep Spray er en primer som forbereder og klargjør huden din for sminke, og får sminken din til å holde lengre. Primeren skaper et godt grunnlag for sminke ved at den "griper" sminken og holder den på plass hele dagen.

 • MAGIC ERASER MAKEUP REMOVER - PINK
  En magisk vaskeklut som fjerner 100% av sminken kun ved hjelp av vann. Fibrene tiltrekker seg sminken skånsomt uten kjemikalier. Kluten har to ulike sider, en side som skånsomt fjerner sminken og en side som eksfolierer huden og renser porene i dybden. Kluten kan vaskes opp til 1000 ganger i vaskemaskin.
  Si farvel til komplisert fjerning av sminke!

 • MINERAL SAPPHIRE LOOSE POWDER
  Superfint og lett mineral- fikseringspudder, som gir en naturlig og matte finish.

 • FOIL ME EYESHADOW - REBEL
  Foil Me er en metallisk kremskygge som setter kronen på sminke-looken. Skyggen er enkel å påføre og gir en metallisk effekt. Den kan brukes alene eller som en primer under pudderskygger for en intens look og langvarig hold.
  Fargebeskrivelse: En gyllen ferskenfarge.

 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - GREEN
  Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold. 
  GREEN - motvirker rødhet, inkludert urenheter og synlige blodkar. Den grønne fargen vil nøytralisere den røde fargen og hindre at rødhetene skinner gjennom foundation eller en tradisjonell concealer. Når sminken har vært på en hel dag og begynner å forsvinne, vil den grønne concealeren forhindre at for eksempel akne vises gjennom.

 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - YELLOW
  Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold. 
  YELLOW - Passer til deg som har synlige blodårer eller blå ringer under øynene. Den gule fargen nøytraliserer lillatoner. Den er fin å bruke på øyelokket for å skjule synlige blodårer  og som en øyenskygge base.

 • SHEER LIPSTICK - JUMP IN
  Perfekt "sheer" leppestift som gir et mykt, naturlig resultat. Glir lett over leppene og lar din egen leppefarge skinne gjennom. Formulaen er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og gir leppene en dewy finish.

 • 303 ANGLED POWDER BRUSH
  En fantastisk fluffy og myk skråbørste som passer perfekt til påføring av solpudder og øvrige pudderprodukter. Børstens skråform gjør det enkelt å oppnå en presis påføring på kinnbein, kragebein og i tinningen. Børstens kompakte konsistens gjør at du får et pigmentert og jevnt resultat.

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her