NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Springeling

Springeling

93-99-130
kr 300 (kr 1 137)

Details

   

 

Hva er det: 

13 nydelige produkter til en fantastisk pris! En herlig vårlig mix som inneholder flere bestselgere. Gjør et KUPP!

Inneholder:

 • BACK TO BASIC EYESHADOW PALETTE - HOT & COLD TONES
  Back to Basic er helt enkelt en vegansk øyenskyggepalett som inneholder 9 naturlige og brukervennlige farger som passer til enhver anledning enten det er hverdag eller fest. Skyggene er pigmenterte og lett å påføre. Paletten finnes i tre ulike varianter; Burnt Tones, Hot & Cold Tones og Chilled Tones. Denne paletten inneholder varme og kjølige toner.

 • MAKEUP PRE PARTY - MOISTURE BOOST VEGAN SHEET MASK
  En vegansk fuktighetsgivende dukmaske som booster huden din med fuktighet og gjør den klar for sminke. Masken er beriket med pleiende planteekstrakter, blant annet fra aloe vera- og kamomille som tilfører huden fukighet og næring som får huden til å gløde. 

 • CREAMY COLOR CORRECTING CONCEALER - GREEN
  Creamy Color Correcting Concealer har en lettvekt formula som umiddelbart fargekorrigerer huden. Myk og lett konsistens som smelter inn i huden. Den tørker raskt og har langvarig hold.

 • GLOW GIRL LIQUID HIGHLIGHTER - GOLDEN SAND
  Fantastisk liquid highlighter beriket med mykgjørende kokosnøttfett. Gjør deg klar for en myk og smidig highlighter som gir en vakker, naturlig glød.

 • MATTE LIPSTICK - CHILL PILL
  En pigmentert leppestift med en rik, matt finish. Lipsticken glir lett over leppene og etterlater en jevn, fin farge. Vi har utviklet en komfortabel matt formula som ikke føles tørr på leppene.

 • CREAM LIPSTICK - NUDE & RUDE
  Godt pigmentert formula som føles herlig myk på leppene. Den deilige "creamy" konsistensen pleier leppene og gjør påføringen smooth. Leppestiften er beriket med fuktighetsgivende ingredienser og gir en fyldig finish. 

 • ULTRA LENGTH WATER RES. MASCARA - BLACK
  En fantastisk vannresistent mascara med forlengde effekt. Få perfekte, lange og definerte mørke vipper! Ultra Length Fibre Water Res. Mascara sverter ikke og er godt pigmentert.

 • LUXURY HD SETTING POWDER - ANGEL PINK
  Et luksuriøst fikseringspudder som er spesielt finmalt, slik at det ikke skal tette porer. Pudderet brukes til å bake med, matte ned og sette makeup'en. Passer også til highlighting

 • 314 BLENDING BRUSH
  En stor og myk øyenskyggebørste som passer perfekt til å blende ut øyenskyggen eller til påføring av baseskygge. Perfekt dusekost!

 • BLENDING SPONGE DROP - MINT GREEN
  Få en flawless finish med vår fantastiske blending Sponge. Svampen er et must-have for å blende ut flytende baseprodukter og få et strek-fritt resultat. Flytende produkter vil smelte inn i huden og gi deg en feilfri base. Den diagonale svampen er en kombinasjon av den klassiske runde svampen og en diagonal rett flate som gjør det enkelt å komme til rundt nesten og under øynene. Den diagonale siden er spesielt egnet til konturering. Spongen kan også brukes til "baking"-  for å påføre en konsentrert mengde pudder.

 • TWEEZER - FROSTED GOLD
  En presis pinsett med skrå tupp og et godt grep som får med seg de minste og fineste hårene.

 • FALSE EYELASHES - BREATHTAKING
  Myke og fleksible høykvalitets-vipper til hverdags og fest. De er tynne, men samtidig lange. De gir en god lengde til vippene, og gir mer lengde enn volum. Disse har vært våre bestselgende vipper i mange år, ikke uten grunn!Passer alle.

 • WATERPROOF EYELASH ADHESIVE CLEAR 5 GR - VIPPELIM 
  Skånsomt, vannfast vippelim som gjør påføring av vipper til en drøm.

Ingredienser

Ingredienser/materiale:

Se individuelle produkter for ingredienser.Mål/vekt:

Se individuelle produkter for størrelser. Made in:

Se individuelle produkter for opprinnelsesland.

Om merket

 

Makeup Mekkas konsept er like genialt som det er enkelt: God makeup til markedets beste pris​er!

Vi er et veletablert norsk selskap som utvikler og selger vårt eget sminkemerke, Makeup Mekka, og tilbyr alt innen dekorativ kosmetikk. Våre gode priser skyldes at vi får produktene direkte fra store anerkjente produsenter, og har ingen fordyrende mellomledd før produktene selges direkte til deg i vår nettbutikk. Hvorfor betale mer enn du må? Makeup Mekka er en av Norges største nettbutikker for makeup, og vi har en voksende, stor og trofast kundemasse.​

Kjøpsinfo

Viktige vilkår
 • Leveringstid 1-5 virkedager
 • Levering Helt Hjem, det vil si til postkasse, dørmatte eller nærmeste Bring utleveringssted
 • Betal med VISA & Mastercard eller Klarna.
 • 14 dagers angrefrist 
 

En virkedag er en arbeidsdag, hverdag til forskjell fra en fri- eller helligdag.

 

 

Annet like viktig

 
 • Husk at du har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse
 • Pass på at du har sjekket at adressen er korrekt innfyllt i riktige felt 
 

Privacy & sikkerhet ved handel

Våre avtaler med Klarna sørger for at all informasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Makeup Mekka, kan se betalingsinformasjon når informasjonen blir sendt over Internett.

Les fullstendig kjøpsinformasjon & finn kontaktinformasjon her