NORSK NETTBUTIKK              INGEN DYRETESTING            RASK LEVERING        

Vår historie

2009

Makeup Mekka grunnlegges av Hilde og Sammy Jeridi. I starten solgte selskapet andre merkevarer, mens man jobbet med anerkjente produsenter for å utvikle en produktportefølje under eget merke. Tanken var å bygge et makeupmerke som skiller seg ut og som representerer god kvalitet og spennende produkter til en fornuftig pris. 

2010

De første produktene med Makeup Mekka logo lanseres. Konseptet er å selge god kvalitet til bra priser - direkte, uten mellomledd! Makeup Mekka begynner å danne grunnlaget for en solid kundedatabase. 

2012

Porteføljen av egne produkter forsterkes. I februar dette året tar Makeup Mekka et viktig steg; ut forsvinner alle andre merker og teamet fokuserer på å nå ut med egne produkter til stadig nye kunder. På sommeren kommer to nye partnere inn i selskapet, Katja Ivarson og Hans Erik Horn.

2017

En ny era i Makeup Mekka; nye IT-systemer og en større stab er på plass og ny daglig leder er hentet inn. Selskapet jobber med planer for videre vekst og lanserer en rekke nye produkter.  

2018

Inn på eiersiden kommer Daglig Leder Berit Sjøvik gjennom sitt selskap No Miel AS samt Trendspec AS. Selskapet vokser og nytt, større lager for å håndtere kommende høysesong er på plass.